Dödsbostädning & Dödsbotömning

 

DÅ ETT DÖDSFALL SKETT SÅ BEKLAGAR VI SORGEN OCH VI VILL FINNAS TILL FÖR JUST DIG I SORGEN

Vi vet hur jobbigt det kan vara att tömma och städa en bostad vid dödsfall. Vi finns till för er och har självklart tystnadsplikt och kan bistå er med allt som har med själva städningen vid dödsfall att göra.

För att du skall i lugn och ro kunna bearbeta er sorg och komma vidare så vill vi underlätta för dig genom att bistå med allt det tråkiga som en städning vid dödsfall trots allt är.

DÖDSBOSTÄDNING UTIFRÅN ERA BEHOV

När det kommer till dödsbostädning gäller det att ta hänsyn till de anhöriga som är involverade under en sådan känslig tid. Därför arbetar vi efter era önskemål när det kommer till denna typ av städning.

Vi förstår värdet i att vara tydliga och snabba i vår service och vi strävar att våra priser hålls så låga som möjligt utan att ge avkall på vår kvalitet just för att våra kunder ska få den bästa tänkbara servicen som finns på marknaden.

DÖDSBOSTÄDNING & DÖDSBOTÖMNING

När man som anhörig ska bistå sin nära och kära med att göra ett avslut så kan det kännas övermäktigt. Behöver ni städning  men även tömning av dödsbon så finns vi på Anettes Flyttstädning Sverige AB där för er så att ni slipper lägga tid och framför allt er energi på detta.

När ni kontaktar oss så ska ni känna att ni får all hjälp och guidning igenom ett tungt och svårt kapitel i livet. Man vill både få tid till att sörja och tid för att ge sina anhöriga allt som man förmår för att få allt avslutat på ett så bra sätt som möjligt.

NÄR SORGEN INTE GER DIG ORKEN

När din sorg är som störst så ska allt det praktiska tas om hand och det kan kännas övermäktigt att orka med så tveka inte att kontakta oss så kan vi få lätta dina bördor.

För att kunna ge dig en offert så behöver vi få veta hur många kvadrat som ska tömmas samt vad som ska tömmas och genom foton så kan vi hjälpa dig att uppskatta hur många kubik det rör sig om så att vi kan beräkna allt från tid, pris och vilket fordon samt personal som behövs för att smidigast lösa detta för er.

Vi erbjuder även hela koncept där vi tömmer och städar allt utifrån dina behov och önskemål till ett fast pris då Rut avdrag ej gäller vid dödsbon.

GÄLLER RUT-AVDRAG VID DÖDSBOSTÄDNINGAR?

När vi ansöker om Rut så söker vi på ett personnummer. Eftersom vi tar uppdrag för en avliden person så finns inget personnummer att söka Rut på.

Har däremot städningen skett innan dödsfallet så är det berättigat till RUT, har ni funderingar så kan ni alltid kontakta Skatteverket som kan besvara era frågor.

 

Öppet dygnet runt-Kontakta oss

072-232 44 01
[email protected]

25 mar 2020

Välkommen

Anettes Flyttstädning Sverige AB

Nyhetsbrev

Länkar


(Lämna tom)