Vid våra flyttstädningar ingår fönsterputs

Fönsterputs ingår vid våra flyttstädningar

På Anettes Flyttstädning Sverige AB ingår alltid fönsterputsningen i flyttstädningen. Du får en komplett flyttstädning med oss utförda av kompetenta personal som vill ha våra kunder i fokus.

Våra tjänster till marknadsmässigt bra priser och våra medarbetare arbetar med dig som kund i fokus och vi levererar våra tjänster där vi använder endast miljömässigt klassade rengöringsmedel.

Vi är en städfirma som idag levererar flyttstädningar över hela Sverige

Alla som någon gång har flyttat vet att det innebär en enorm stress och tar stor del av din energi när man inget hellre vill än att få flytta in i sin nya bostad och njuta av sin nya bostad så kan just flyttstädningen kännas övermäktig. Du ska därför inte tveka att anlita vår städfirma att utföra den.

Vi har flyttstädningar i hela Sverige och och vår städfirma har många duktiga medarbetare som levererar städning till både företag & privatpersoner. Vi försöker att alltid vara den aktuella städfirman både prismässigt och kvalitetsmässigt.

Flyttstädning levereras med fönsterputs

Skinande fönster får du med på köpet av flyttstädning hos oss genom att anlita oss så kan du fokusera på att få komma in i ditt nya hem. Vi erbjuder dig som kund ett helhetskoncept som inkluderar allt från fönsterputsning till städning av sovrum, vardagsrum, toalett och kök.

Har du balkong , förråd, klädkammare, garage och liknande som du önskar att vi ska städa så har vi tilläggspriser på detta, så då kontaktar du oss och meddelar att du önskar även dessa ytor rengjorda.

Flyttstädningar är rutberättigade och som kund om du fyllt 18 år och har rätt till Rutavdrag så betalar du som kund endast 50% av beloppet.

Vår kundtjänst är öppen dygnet runt alla dagar i veckan. Kontakta oss för en snabb och kostnadsfri offert.

Varmt välkommen!

072-232 44 01
[email protected]

 

13 apr 2020

Välkommen

Anettes Flyttstädning Sverige AB

Nyhetsbrev

Länkar


(Lämna tom)